Hvem er NIRAS

Hvem er NIRAS
NIRAS er blandt Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder.

Med et bredt felt af ekspertiser inden for procesanlæg, industri og byggeri over energi, miljø, vand & forsyning til infrastruktur, udviklingsbistand og byplanlægning bidrager NIRAS til løsninger på en lang række af de største samfundsudfordringer.
Vores 2200 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier – vi lytter, vi lærer, vi leverer.

NIRAS blev grundlagt i 1956 af de danske civilingeniører Jørgen Kristian Nielsen og Konrad Rauschenberger. Drivkraften er dengang som nu, at vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder.

NIRAS er stærkt repræsenteret i Østersøregionen med selskaber i bl.a. Danmark, Sverige, Finland og Polen. Vi gennemfører projekter over det meste af verden og har omsatte i 2010 godt 1 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika og Asien.
Læs mere om virksomheden NIRAS.

Hvis du kunne være interesseret i at arbejde på nogle af NIRAS udenlandske projekter, opfordres du til at registrere dig i NIRAS CV database via dette link.

© NIRAS A/S - Sortemosevej 19 - 3450 Allerød - T: +45 4810 4200 - F: +45 4810 4300 - E: niras@niras.dk - Sitemap

Udfyld et kort spørgeskema om Niras' hjemmeside
Deltag i lodtrækningen om 10x2 biografbilletter